AcasăSPORTIoanitoaia: “Ma intorc in tara miercuri, probabil odata cu Boldea”

Ioanitoaia: “Ma intorc in tara miercuri, probabil odata cu Boldea”

Ovidiu Ioanitoaia, alaturi de bunul sau prieten, Mircea Lucescu, si el operat pe cord

Ovidiu Ioanitoaia a trecut cu bine peste operatia pe cord deschis efectuata saptamana trecuta in Germania. Directorul „GSP” se va intoarce de la Stuttgart la mijlocul acestei saptamani, dar nu va da prin redactie minimum o luna.

Ovidiu Ioanitoaia, alaturi de bunul sau prieten, Mircea Lucescu, si el operat pe cord

Jurnalistul e bine. Operatia pe cord deschis (i s-au aplicat doua by-pass-uri) a fost de un real succes. Are vocea scazuta, dar e de inteles. „Abia acum mi-au dat voie sa vorbesc la telefon”, spune nea Ovidiu, cerandu-si scuze ca l-am tot sunat si nu mi-a raspuns. Afirma ca ramas impresionat de conditiile Spitalului „Robert Bosch” din Stuttgart, dar mai ales de priceperea echipei medicale, in frunte cu doctorul timisorean Adrian Ursulescu. Desi are 67 de ani, si a vazut multe tari la viata lui, se declara uimit de dotari, fara sa stie, pesemne, ca majoritatea institutiilor medicale din Occident beneficiaza de inzestrari la care noi nici nu visam. „Ma simt excelent, dar greul abia acum vine. E foarte important sa dorm. Si asta e dificil, pentru ca eu am probleme cu somnul. In plus, n-am voie sa ma emotionez. Miercuri seara am vrut sa vad Napoli – Siena. I-am spus doctorului ca sunt fan Napoli, dar asta nu l-a impresionat!”, afirma Ioanitoaia, care nu si-a pierdut umorul. „Ma intorc in tara miercuri, probabil odata cu Boldea!”, afirma veteranul presei sportive, semn ca e pus la punct cu ultimele evenimente din tara.

„Operatia a durat putin, vreo ora si ceva. Nu-mi amintesc nimic. Stiu ca m-au dus cu patul la anestezie, m-au ras pe tot corpul – ceea ce-i cam inconfortabil! – m-au dat cu betadina, de ziceai ca-s «ursul pacalit de vulpe» si m-au pus sa semneze vreo sapte hartii. Cand m-am trezit, nu eram singur in salon, ci cu un plaman artificial, care lucra pentru mine”, povesteste jurnalistul. Il intreb daca a visat ceva – speram sa-mi spuna ca a visat-o pe Maria Andries – dar imi raspunde ca n-a visat pe nimeni, nici macar pe Tolontan. Sotia, Sorina, i-a fost aproape in fiecare clipa. La fel, doctorul Cristian Udroiu, cardiologul de la Spitalul Universitar din Bucuresti. Acum, i-a venit si fata, Iulia Ioanitoaia, cu cea de-a patra pereche de pijamale. „Am folosit doar una. V-am spus, detest sa port asa ceva!”.

author avatar
Gabriela Stanciu
1.202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger