AcasăSPORTIoan Becali nu va fi eliberat conditionat. Hotararea, definitiva

Ioan Becali nu va fi eliberat conditionat. Hotararea, definitiva

Fostul impresar din lumea fotbalului a primit o lovitura grea din partea magistratilor constanteni, dupa ce, la finele anului trecut, facuse un pas in vederea eliberarii conditionate.

In ciuda faptului ca solicitarea sa primise unda verde din partea Judecatoriei Medgidia, Ioan Becali va ramane in detentie, odata ce judecatorii Tribunalului Constanta au admis, vineri, contestatia procurorilor anticoruptie fata de decizia data, in decembrie 2015, de instanta prim mentionata.

Ca urmare, Ioan Becali nu va fi eliberat conditionat, cum solicitase instantei. Ceea ce inseamna ca fostul impresar va ramane in penitenciarul constantean de la Poarta Alba, in care isi executa, momentan, sentinta de sase ani si patru luni de inchisoare, primita, in martie 2014, in „Dosarul Transferurilor”. De altfel, dupa cum multi isi amintesc deja, la data respectiva in aceeasi cauza au primit condamnari si alte nume cunoscute din fotbalul autohton, trimise in judecata in aceeasi cauza.

Ar mai fi de mentionat faptul ca, in perioada in care a fost privat de libertate, Ioan Becali a scris trei carti, aspect ce i-a adus o reducere de 90 de zile a pedepsei.

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger