AcasăSPORTIoan Becali nu le da nicio sansa "cainilor" dupa plecarile lui Alexe...

Ioan Becali nu le da nicio sansa „cainilor” dupa plecarile lui Alexe si Nica: „Dinamo se va balaci undeva pe locurile 6-9”

Ioan Becali nu da mari sanse dinamovistilor in noul sezon

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, ieri, la Aeroportul „Henri Coanda”, ca Dinamo va incasa 2,1 milioane de euro in urma transferului lui Contantin Nica la Atalanta si a imprumutului lui Marius Alexe la Sassuolo.

Ioan Becali nu da mari sanse dinamovistilor in noul sezon

„Nica va fi transferat definitiv pe 1,6 milioane. Are un salariu de 200.000 de euro pe an. Marius Alexe a plecat si el pe 500.000 mii de euro, dar imprumut. Alte oferte n-au existat”, a declarat Ioan Becali. Fostul impresar a precizat ca Dinamo va fi mai slaba in urma acestor plecari si ca se va „balaci” pe un loc la mijlocul clasamentului Ligii 1: „Bineinteles ca Dinamo va fi mai slaba dupa plecarea lor, dar scopul lui Dinamo nu era sa castige campionatul. Se vor balaci ei acolo pe 6, 7, 8, 9, dar macar sa incropeasca o echipa, iar in urmatorul an sa aiba pretentii europene. Au un antrenor bun, un dinamovist adevarat. Sper ca se termina odata cu trialurile astea, sa-si faca un lot de 22-23 de jucatori”.

Cei doi fotbalisti, insotiti de Ioan Becali, au plecat ieri in Italia, unde urmeaza sa se perfecteze transferurile.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger