AcasăSPORTIoan Becali le taie sperantele oltenilor: "Chivu nu va ajunge la Craiova!"

Ioan Becali le taie sperantele oltenilor: „Chivu nu va ajunge la Craiova!”

CS Universitatea Craiova se pregatea sa dea o mega lovitura in iarna si sa-l inregimenteze, pentru doi ani, pe fundasul Cristian Chivu, de la Internazionale Milano.

Planul oltenilor era ca fotbalistul sa fie remunerat cu cate un milion de euro pe sezon, iar dupa doi ani ca jucatori, Chivu sa devina presedintele clubului.

Totusi, impresarul Ioan Becali a pus rapid capat zvonurilor. Intr-un interviu acordat presei italiene, Becali a anuntat ca fundasul este inca in recuperare, dupa operatia suferita la picior, dar, din ianuarie, ar putea reveni in forta.

Din punct de vedere contractual, Inter are optiunea de a-i prelungi contractul cu un an internationalului roman, insa aceasta varianta va fi discutata in ianuarie. In cazul in care Chivu nu continua alaturi de Inter, Ioan Becali da asigurari ca fundasul are oferte mult mai avantajoase fata de cea primita din partea CS universitatea Craiova.

In plus, la palmaresul lui Chivu, Becali este sigur ca ii poate gasi acestuia o echipa care sa se bata pentru titlu intr-un campionat puternic, deci, cu alte cuvinte, fundasul nu are ce sa cauta la o formatie al carei obiectiv este promovarea in Liga I.

La 33 de ani, Cristi Chivu are la activ 3 goluri in 75 de selectii la nationala Romaniei si 9 goluri marcate in 200 de meciuri jucate in Serie A pentru AS Roma si Internazionale Milano. Chivu si-a trecut in cont titlul de campion al Olandei, cu Ajax Amsterdam, trei titluri de campion al Italiei, toate obtinute cu Internazionale Milano, dar si Liga Campionilor sau Campionatul Mondial al Cluburilor.

author avatar
Cristi Ionita
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger