AcasăSPORTIoan Andone, inlocuit pe banca lui CFR Cluj cu italianul Edoardo Reja?

Ioan Andone, inlocuit pe banca lui CFR Cluj cu italianul Edoardo Reja?

(foto: realitatea.net)

Ioan Andone, antrenorul care a calificat-o pe CFR Cluj in grupele Ligii Campionilor ar putea fi inlocuit cu italianul Edoardo Reja, fost antrenor al echipei Lazio Roma.

(foto: realitatea.net)

Oficialii campioanei Romaniei la fotbal, CFR Cluj, l-ar putea inlocui pe banca tehnica pe Ioan Andone, antrenor care, miercuri noapte, a calificat echipa clujeana in grupele Ligii Campionilor, titreaza Sky Sport 24, citat de site-ul tuttomercatoweb.it.

Conform presei italiene, citate de b1.ro, in locul lui Ioan Andone ar putea fi numit Edoardo Reja, in varsta de 66 de ani, fost antrenor al echipei Lazio Roma, cu care a terminat pe locul patru la finalul sezonului trecut.

Pe langa Lazio Roma, Edoardo Reja a ami antrenat si echipele Treviso, Mestre, Varese, Pescara, Cosenza, Hellas Verona, Bologna, US Lecce, Brescia, AC Torino, Vicenza, Genoa, Catania, Cagliari, SSC Napoli si Hajduk Split.

CFR Cluj s-a calificat miercuri, pentru a treia oara in instoria echipei, in grupele Ligii Campionilor. Echipa condusa de Ioan Andone a reusit sa se impuna in ambele meciuri ale play-off-ului in fata echipei elevetiene FC Basel, cu scorul general de 3 – 1. Golurile romanilor au fost marcate de Sougou, dubla in meciul jucat in deplasare si castigat cu 2 -1, si Kapetanos, gol marcat acasa, in partida castigata cu 1 – 0.

author avatar
Ionut Zgimbau
442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger