AcasăSPORTInvinsi si de Kazahstan! Romania, ciuca batailor la "mondialul" de polo

Invinsi si de Kazahstan! Romania, ciuca batailor la „mondialul” de polo

Indicatiile lui Hagiu n-au niciun efect asupra poloistilor romani

Echipa nationala de polo a Romaniei a fost invinsa la Barcelona de reprezentativa Kazakhstanului, scor 4-7, in cea de-a doua partida disputata in grupa D a Campionatului Mondial. Pentru tricolori, au marcat cate un gol Ianc, Negrean, Cretu si Matei.

Indicatiile lui Hagiu n-au niciun efect asupra poloistilor romani

Luni, in meciul de debut la CM, romanii au pierdut cu 4-10 duelul cu Italia, detinatoarea la zi a trofeului si marea favorita a competitiei din Catalunia. Urmatorul joc este programat astazi, cu Germania. Atmosfera in tabara echipei nationale este cat se poate de tensionata, intre vedetele lotului si selectionerul Vlad Hagiu producandu-se o ruptura.

Campion al Romaniei cu CSM Oradea, Alexandru Ghiban pune esecurile si prestatia poloistilor pe seama tacticii gandite de Hagiu: „Jocul a fost dezastruos. Nu putem sa facem nimic, ne simtim prost, nu putem sa inotam, suturile sunt foarte lente. Am crezut ca am eu o problema personala, dar i-am intrebat si pe ceilalti colegi, suntem toti pe aceeasi linie. Ceea ce ne-a indicat antrenorul, aia am jucat! Ce putem sa spunem mai mult? Noi nu am facut decat sa urmam niste indicatii. Este un mare semnal de alarma, oamenii care ar trebui sa vada ce se intampla aici sunt obligati sa analizeze si sa ia niste masuri dupa acest turneu final”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger