AcasăSPORTInverness - Astra, cu casa inchisa

Inverness – Astra, cu casa inchisa

Fanii lui Inverness sunt printre cei mai fanatici din Scotia

Peste 6.500 de bilete au fost vandute pana ieri la meciul Inverness – Astra Giurgiu, din mansa intai a turului 2 preliminar al Ligii Europa.

Fanii lui Inverness sunt printre cei mai fanatici din Scotia

Intalnirea se disputa pe Caledonian Stadium, o arena cu aproximativ 7.500 de locuri. Managerul scotieniloir, John Hughes, a facut apel la fani sa cumpere si biletele ramase pentru a sprjini echipa la debutul in cupele europene: „Avem nevoie de un public numeros, ar fi un impuls masiv pentru jucatori. Va arata oamenilor despre ce este vorba, ce inseamna Highlands (n.r. – regiune a carei capitala este Inverness). Este ceva istoric, unii dintre acesti oameni vor spune «unde erai cand a jucat prima oara Inverness in Europa?». Apoi ei pot spune ca au fost acolo”. In 2014/2015, Inverness a ajuns in finala Cupei Scotiei dupa ce a eliminat pe Celtic Glasgow, scor 3-2 dupa prelungiri, in semifinale. In ultimul act, Inverness a dispus de Falkirk cu scorul de 2-1, obtinand cel mai important trofeu din istoria clubului.
Tot in turul 2 preliminar al Ligii Europa va juca diseara si FC Botosani. Moldovenii intalnesc in Polonia puternica formatie Legia Varsovia.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger