AcasăRecomandariIntoarcerea fiilor ratacitori. Reghe si Oli vaneaza postul lui Galca!

Intoarcerea fiilor ratacitori. Reghe si Oli vaneaza postul lui Galca!

Desi Steaua Bucuresti este lider autoritar in Liga I, oficialii campioanei se gandesc serios la schimbarea antrenorului principal.

Galca este nemultumit ca nu are sustinerea oficialilor clubului

Ratarea calificarii in grupele UEFA Champions League reprezinta o piatra grea atarnata de glezna antrenorului Costel Galca. Tehnicianul de 42 de ani a fost iertat pe moment, pentru esecul din dubla cu Ludogoret Razgrad, insa oficialii campioanei Romaniei nu au uitat si considera ca o eventuala ratare a calificarii in primavara europeana ii va fi fatala antrenorului. Asta desi Steaua Bucuresti este lider autoritar in Liga I, sapte puncte avans fata de CFR Cluj si opt puncte avans fata de Petrolul Ploiesti, si se indreapta cu pasi mari spre un nou titlu de campioana. Galca isi joaca postul in ultima etapa din grupele Europa League, cand Steaua are nevoie de o victorie cu Dinamo Kiev, pe teren propriu, si sa spere ca Aalborg nu se va impune pe terenul portughezilor de la Rio Ave.

Reghecampf ar renunta la bani pentru o intoarcere la Steaua

In cazul in care Sanmartean si compania dau gres, oficialii campioanei Romaniei au deja doi posibili inlocuitori pentru antrenorul Costel Galca. Iar acestia sunt nimeni altii decat Laurentiu Reghecampf si Cosmin Olaroiu, tehnicienii pe care Gigi Becali, patronul Stelei, ii considera „fiii mei ratacitori”.

Al Hilal si Al Ahli, sezoane mizerabile

Atat Reghecampf, cat si Olaroiu au rezultate slabe la actualele echipe si nu ar ezita sa se intoarca in Ghencea, din iarna. Al Hilal, echipa lui Reghecampf, acuza, inca, socul infrangerii din finala Ligii Campionilor Asiei si nu se regaseste in campionat.

Olaroiu are unul dintre cele mai slabe sezoane in Orient

Al Hilal este fara victorie din 24 septembrie, inregistrand doua egaluri si trei infrangeri in ultimele cinci meciuri oficiale. In aceste conditii, echipa a coborat pe locul cinci in clasament, la 10 puncte de liderul Al Nasr, iar rabdarea seicilor se apropie de final, chiar daca antrenorul roman primise initial asigurari ca nu va fi demis atata vreme cat echipa mai are sanse matematice la titlu. Al Ahli, trupa lui Olaroiu, are o singura victorie obtinuta in ultimele sase meciuri oficiale si este abia pe locul sapte in campionatul din Emiratele Arabe Unite, mai aproape de retrogradare decat de titlu. Totusi, situatia lui Olaroiu este ceva mai complicata in conditiile in care seicii solicita 4 milioane de euro, in cazul in care antrenorul vrea sa plece inainte de sfarsitul contractului scadent in vara lui 2016. Mai mult, Olaroiu este dorit pe banca nationala a Romaniei, dar si pe cea a Arabiei Saudite.

author avatar
Cristi Ionita
985 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger