AcasăSPORTInternationalul Papp a semnat cu Chievo

Internationalul Papp a semnat cu Chievo

Cand evolua la FC Vaslui, Paul Papp a apelat la serviciile mai multor dame de companie

Curtat cu insistenta de Lazio Roma, fundasul lui FC Vaslui a semnat in cele din urma cu formatia Chievo Verona, locul 10 in ultima editie in Serie A. Transferul a fost perfectat imediat dupa meciul amical Elvetia- Romania, disputat miercuri seara la Lucerna.

Paul Papp

Paul Papp a fost urmarit la amicalul Elvetia – Romania, scor 0-1, de Fausto Vinti, directorul sportiv al lui Chievo, iar la finalul disputei de la Lucerna, cele doua parti au pus la punct ultimele detalii ale intelegerii. FC Vaslui va incasa, conform patronului Adrian Porumboiu, suma de 1,5 milioane de euro, gruparea moldava urmand sa detina si 25% dintr-un transfer ulterior al fotbalistului de 22 de ani.

Papp a avut o evolutie buna impotriva Elvetiei

Porumboiu s-a declarat increzator in sansele lui Papp de a deveni un jucator de baza la Chievo si a precizat ca va aduce in schimb un stoper cel putin la fel de valoros precum tanarul international roman. De asemenea, patronul vasluienilor a anuntat ca daca echipa se va califica in grupele UEFA Champions League, toti fotbalistii care evolueaza in cel putin 70% din meciurile din sezonul viitor vor avea salariile dublate.

author avatar
Cristi Ionita
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger