AcasăSPORTInternaționalii români, spulberați de presa din Italia

Internaționalii români, spulberați de presa din Italia

Jurnaliștii italieni nu iartă. George Pușcaș, internaționalul român, a fost spulberat în publicațiile sportive din peninsulă după o nouă evoluție slabă. De la debutul său în tricoul lui Bari, vârful „naționalei” a fost aspru criticat, iar evaluările negative nu au încetat nici după primul său meci ca titular.

Pușcaș a fost acuzat că a comis greșeli repetate și că a luat decizii eronate în diverse situații, atrăgându-și critici dure din partea jurnaliștilor de la TuttoBari.

„Pușcaș, foarte rău la primul său meci ca titular la noua sa echipă, Bari. Multe alegeri greșite, multe lucruri de revizuit, atitudine de uitat: toate aceste ingrediente formează rețeta perfectă pentru un debut de să-ți pui mâinile în cap”, au scris italienii. Românul a început ca titular, dar a fost schimbat în minutul 63, după o prestație dezamăgitoare.

Nici Răzvan Marin nu a scăpat de comentariile răutăcioase, deși a jucat doar …1 minut.

Empoli a obținut un punct crucial în meciul cu Juventus, rezultat excelent care poate conta în lupta pentru evitarea retrogradării. Răzvan Marin a fost introdus în al patrulea minut de prelungiri și în numai 60 de secunde petrecute pe teren a reușit să-i scoată din sărite pe ziariștii italieni.

Marin a intrat în locul lui Cambiaghi și a executat o lovitură liberă mult peste poarta polonezului Szczesny. A fost singura dată când mijlocașul român a atins mingea.

„Îmi place că Răzvan Marin a fost introdus de Empoli doar pentru a executa lovitura liberă. De parcă ar fi o clonă a lui Roberto Carlos, care bate constant de la 40 de metri. Toată această pregătire doar pentru a trimite ulterior mingea în afara stadionului?!”, a scris Matteo Bonetti, comentatorul italian de la CBS.

author avatar
Mihail Ioan
554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger