AcasăSPORTInternationalii romani inscriu la foc continuu

Internationalii romani inscriu la foc continuu

Desi nu mai sunt la prima tinerete fotbalistica, Daniel Niculae si Florin Cernat continua sa marcheze pentru echipele la care evolueaza.

Niculae a fost titular in Kuban Krasnodar – Zenit St. Petersburg, 2-2, si a marcat golul de 1-1 in minutul 24.

Fostul rapidist a jucat 61 de minute si i-a lasat locul lui Balde. In schimb, Gigel Bucur a fost rezerva la Kuban si a intrat in minutul 67, in locul lui Popov, fara a schimba soarta meciului.

Florin Cernat a fost eroul lui Rizespor in meciul jucat acasa, cu Ankaragucu, in etapa a 32-a din Liga a doua turca.

Mijlocasul a reusit doua goluri si o pasa decisiva intr-un interval de 16 minute, semnand, practic, promovarea lui Rizespor, care este lider autoritar.

In Franta, Lyon si St. Etienne au incheiat la egalitate, 1-1, un meci disputat duminica, in etapa a 34-a din Ligue I. Banel Nicolita a fost uitat pe banca de rezerve la oaspeti si are sanse tot mai mici sa fie pastrat in lot in viitorul sezon.

In Italia, Roma (Lobont integralist), s-a impus, cu 4-0, impotriva Sienei, Chievo (Papp, titular, a jucat 67 de minute, iar Stoian, rezerva, a jucat 24 de minute) a pierdut, cu 0-1, meciul cu Genoa de pe teren propriu, iar Inter, cu Chivu doar rezerva, a pierdut, cu 0-1, la Palermo. Nu in ultimul rand, Stefan Radu a jucat 82 de minute in Parma – Lazio 0-0.

author avatar
Cristi Ionita
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger