AcasăSPORTInternationalii romani fac senzatie in Europa

Internationalii romani fac senzatie in Europa

Bogdan Stancu si Eric Bicfalvi, doi dintre internationalii romani in voga, au avut evolutii senzationale duminica la pranz.

Bogdan Stancu a fost cel mai bun jucator de pe teren in meciul Genclerbirligi – Karabukspor. Atacantul gazdelor a fost integralist si a reusit o dubla, insa Genclerbirligi a obtinut doar un rezultat de egalitate, 2-2.

In acelasi meci, Liviu Antal a fost doar rezerva la gazde. Tot in etapa a 10-a din Turcia s-a jucat si meciul Konyaspor – Gaziantepspor, 2-0, dar Gabriel Torje si Ciprian Marica au lipsit de la gazde.

Bogdan Stancu a ajuns la patru goluri marcate in Turcia si ocupa locul 7 in topul celor mai buni marcatori, lider fiind grecul Theofanis Gekas, de la Genclik Spor, cu noua reusite.

Eric Bicfalvi si-a continuat evolutiile entuziasmante din Ucraina, fostul stelist fiind omul meciului Metalurg Donetk – Volin Lutk, 1-2. Integralist la oaspeti, Bicfalvi a reusit un gol si o pasa decisiva, fiind lider in topul celor mai prolifici fotbalisti din Ucraina cu sapte goluri si sapte pase decisive in numai 12 etape.

Florentin Matei a fost si el integralist la Volin Lutk, iar golul gazdelor a fost inscris de brazilianul Junior Moraes, fostul atacant al Gloriei Bistrita, jucator dorit in mai multe randuri de Gigi Becali la Steaua Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger