AcasăSPORTInternațional englez, arestat în Spania

Internațional englez, arestat în Spania

Starul naționalei engleze de rugby, Billy Vunipola, a fost arestat în Mallorca, după un scandal ca în filme într-unul dintre localurile din zonă.

Sportivul în vârstă de 31 de ani a fost protagonistul unui scandal care nu îi face cinste. El i-a amenințat pe restul clienților și pe angajații PUB-ului cu sticle și scaune, iar forțele de ordine au intervenit imediat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 28 aprilie, pentru a-l opri.

Nu e ușor să dobori un rugbist, mai ales când e vorba de un adevărat tanc pe două picioare. Vunipola are peste 130 de kilograme, astfel că polițiștii au avut nevoie să intervină nu o dată, ci de două ori cu electroșocuri pentru a-l imobiliza.

Presa locală scrie că internaționalul englez s-a transformat într-un adevărta monstru, atacând pe oricine i-a ieșit în cale în acele momente.

Duminică el s-a prezentat în fața instanței de judecată și va fi cercetat în libertate, deoarece familia i-a achitat pe loc suma pentru cauțiune.

Billy Vunipola este unul dintre cei mai apreciați rugbiști ai Albionului, pentru care evoluează de peste un deceniu.

Australianul s-a mutat în Marea Britanie la vârsta de doar 18 ani, după ce a primit o bursă. Vunipola este cunoscut și chiar apreciat pentru agresivitatea sa, însă, doar pe teren. Acesta a fost primul incident de genul la care sportivul a luat parte de-a lungul vieții, iar acest lucru îl poate ajuta în procesul de judecată.

Vunipola joacă acum pentru Saracens, o echipă din topul clasamentului englez.

author avatar
Mihail Ioan
210 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger