AcasăSPORTInteres maxim pentru Bute - Pascal! 75% din bilete, deja vandute!

Interes maxim pentru Bute – Pascal! 75% din bilete, deja vandute!

Desi mai sunt aproape doua luni pana la marele meci dintre Lucian Bute si Jean Pascal, canadienii se incaiera pe biletele puse in vanzare de organizatori.

Jean Bedard, managerul lui Bute, si Yvon Michel, promotorul lui Pascal, s-ar putea sa regreta ca nu au organizat meciul pe Stadionul Olimpic din Montreal.

Bell Center, locul in care va avea loc disputa, poate gazdui doar 22.000 de oameni, iar deja cele mai multe dintre bilete au fost epuizate.

Organizatorii anunta ca au vandut, deja, 16.000 de bilete si se asteapta ca cele 6.000 ramase sa fie vandute in cel mult o saptamana, desi majoritatea sunt la sectorul VIP.

In alta ordine de idei, bookmakerii canadieni il dau favorit pe Jean Pascal, insa diferenta este infima. Un succes al canadianului de origine haitiana este cotat cu 2,75 la 1, in timp ce o victorie a lui Bute are cota 2,85 la 1.

Aflat in Florida, in cantonament, Lucian se bucura de vremea superba din State si se plimba ori de cate ori are ocazie, pentru a se reculege dupa un antrenament extrem de greu.

author avatar
Cristi Ionita
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger