AcasăSPORTInter renaste cu doi romani "low-cost": Chiriches si Marica!

Inter renaste cu doi romani „low-cost”: Chiriches si Marica!

Internazionale Milano a traversat un sezon mizerabil, a ratat calificarea in cupele europene, iar Walter Mazzarri, noul tehnician de pe „Giuseppe Meazza”, are o misiune extrem de dificila, respectiv reconstructia echipei.

Misiunea lui Mazzarri este cu atat mai dificila, cu cat Massimo Moratti a decis sa-si ia mana de pe echipa, astfel ca antrenorul este la mana indonezianului Erick Thohir, noul actionar majoritar, despre care nu se stie cat de dispus este la investitii.

In aceste conditii, Mazzarri si-a indreptat atentia spre variante considerate „low-cost”, printre acestea gasindu-se si doi romani.

Vlad Chiriches si Ciprian Marica sunt fotbalistii romani doriti de Mazzarri pe „Giuseppe Meazza”. Pentru primul, Inter ar vrea sa plateasca cel mult 6 milioane de euro, in timp ce atacantul poate veni liber de contract.

Lipsa de lichiditati ii face pe cei de la Inter sa regandeasca strategia cu ajutorul unor fotbalisti precum McDonald Mariga sau Samuele Longo, jucatori imprumutati pe la diferite echipe in sezonul precedent, dar si cu ajutorul lui Diego Laxalt, fotbalist adus cu numai 2,3 milioane de euro de la Defensor.

author avatar
Cristi Ionita
417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger