AcasăSPORTInter Milano inaugureaza "Cluj Arena"

Inter Milano inaugureaza „Cluj Arena”

"Cluj Arena" va fi inaugurat in luna august

„Sepcile rosii” vor fi gazde pentru fosta campioana a Europei. Premierul Emil Boc l-a convins pe Massimo Moratti sa-si aduca echipa in Romania la vara.

"Cluj Arena" va fi inaugurat in luna august

Chiar daca autoritatile locale vor sa organizeze propriul eveniment cu ocazia inaugurarii stadionului, patronul clubului Universitatea, Florian Walter, planuieste sa taie panglica la „Cluj Arena” cu un meci amical in compania fostei campioane europene Inter Milano. Din cate se pare, insusi premierul Emil Boc a facut lobby pentru acest joc cu ocazia vizitei pe care miliardarul Massimo Moratti a efectuat-o in Romania zilele trecute.

Sneijder este considerat cel mai valoros fotbalist al echipei Inter Milano

Contractul care va fi semnat in cel mai scurt timp prevede ca italienii sa aduca la Cluj toate vedetele din lot (Sneijder, Lucio, Eto’o, Stankovici, Pandev), iar acestea sa evolueze minimum 60 de minute in confruntarea din luna august.

Messi vine pe „National Arena”

Moda inaugurarii stadioanelor cu partide amicale de lux va fi deschisa in aceasta vara de echipa nationala a Romaniei. Pe 10 august, Argentina il aduce la Bucuresti pe Lionel Messi pentru inaugurarea „National Arena”. In ultimii ani, in Romania s-au mai disputat cateva jocuri amicale „cu pedigree”: Poli Timisoara – Juventus Torino, CFR Cluj – Benfica Lisabona, Steaua – AS Roma si Rapid – Olympique Lyon.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
917 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger