AcasăSPORTInter groggy

Inter groggy

Nici Diego Forlan (dreapta), MVP-ul Mondialului din 2010, nu a reusit sa o salveze pe Inter de la dezastru

Internazionale Milano este pe punctul de a incheia cel mai slab sezon din ultimii 13 ani, gruparea de pe “Giuseppe Meazza” fiind exclusa din lupta pentru trofee.

Nici Diego Forlan (dreapta), MVP-ul Mondialului din 2010, nu a reusit sa o salveze pe Inter de la dezastru

Eliminata deja din Cupa Italiei si aflata pe locul 7 in Serie A, la 17 puncte de liderul AC Milan, Inter isi punea toate sperantele in returul cu Olympique Marseille din optimile UEFA Champions League.

Presa germana este la picioarele lui Bayern

Marti seara, “nerazzurri” au obtinut doar o victorie la limita, 2-1, iar francezii sunt cei care merg in „sferturi” gratie golului marcat in deplasare, in prima mansa OM castigand cu 1-0. In ciuda sezonului dezastruos, presedintele Massimo Moratti a precizat ca inca nu se pune problema sa renunte la serviciile antrenorului Claudio Ranieri. Sezonul de acum seamana cu cel din 1998-1999, cand pe banca Interului s-au perindat patru antrenori, printre care si romanul Mircea Lucescu. Atunci, milanezii – cu vedete precum Ronaldo, Djorkaeff si Roberto Baggio – erau eliminati in sferturile UCL de Manchester United si terminau pe locul 8 in campionat, la 24 de puncte de marea rivala AC Milan.

“Europa se teme de Super-Bayern”

Alaturi de Olympique Marseille, in sferturile de finala Champions League s-a calificat si Bayern Munchen. Invinsi cu 0-1 in tur, de FC Basel, bavarezii au dat recital pe teren propriu si s-au impus cu 7-0. A fost al doilea meci oficial la rand in care Bayern inscrie sapte goluri, trupa antrenata de Jupp Heynckes reusind sa se impuna weekend-ul trecut, in campionat, cu 7-1, impotriva lui Hoffenheim. Evolutia senzationala a bavarezilor, in frunte cu cea a golgeterului Mario Gomez (trei goluri cu Hoffenheim si patru cu Basel), i-a facut pe jurnalistii de la Bild sa traga o concluzie simpla: “Europa se teme de Super-Bayern”.

author avatar
Cristi Ionita
49 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger