AcasăSPORTInter face afaceri inainte de Piatra Neamt

Inter face afaceri inainte de Piatra Neamt

Se poate spune ca Maicon si Pazzini au parasit Inter-ul pe usa din dos

Desi a disputat deja doua meciuri in preliminariile Europa League, iar Serie A sta sa inceapa, echipa fundasului roman Cristian Chivu continua sa fie activa pe piata transferurilor.

Se poate spune ca Maicon si Pazzini au parasit Inter-ul pe usa din dos

Tactica italienilor pentru noul sezon pare sa fie pariul pe jucatorii tineri, multi antrenati de Andrea Stramaccioni si la Inter Primavera, astfel ca Massimo Moratti a ajuns la concluzia ca se poate desparti de serviciile a doi jucatori de baza, brazilianul Maicon Douglas si atacantul Giampaolo Pazzini.

Primul a evoluat in 28 de meciuri sezonul trecut, iar al doilea a jucat in 39 de partide, dar conducerea lui Inter a decis sa renunte la cei doi fotbalisti pe motiv ca au o anumita varsta si salarii exorbitante. Pazzini este aproape sa semneze cu marea rivala AC Milan, care il ofera la schimb pe Antonio Cassano si 7 milioane de euro, in timp ce Maicon este in discutii avansate cu Chelsea, grupare care da 15 milioane de euro. De altfel, cei doi fotbalisti nici nu se afla in lotul cu care Inter abordeaza prima mansa a dublei cu FC Vaslui din play-off-ul Europa League. Disputa dintre FC Vaslui si Inter va avea loc maine seara, de la ora 21.45, la Piatra Neamt. Trupa lui Chivu a plecat in aceasta dimineata catre Bacau, unde are stabilit cartierul general.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger