AcasăSPORTInter baga rezervele cu CFR

Inter baga rezervele cu CFR

Stramaccioni vrea locul 3 in Serie A

Campioana Romaniei poate visa la o calificare in optimile de finala ale Europa League, dupa ce antrenorul Interului, Andrea Stramaccioni, a lasat de inteles ca nu este interesat de aceasta competitie.

Stramaccioni vrea locul 3 in Serie A

Inter a reusit, duminica seara, poate cel mai bun meci din actualul sezon, 3-1 cu Chievo. Bucuros de evolutia elevilor sai, antrenorul Andrea Stramaccioni a evitat sa vorbeasca despre urmatoarea confruntare, cea cu CFR Cluj, de joi seara, din Europa League. In schimb, tanarul tehnician a precizat ca este extrem de interesat de jocurile pe care Inter le are de disputat in campionat, cu Fiorentina si AC Milan, echipe cu care Inter este in lupta directa pentru un loc pe podium. De altfel, Stramaccioni a precizat ca obiectivul sau este sa-i duca pe Cristi Chivu si ai lui pe locul 3, Inter fiind acum pe 4, la numai un punct in spatele lui Lazio. La fel a vorbit si fundasul Andrea Ranocchia, care a anuntat ca nu detine prea multe informatii despre CFR Cluj si ca este mai interesat de viitoarele dueluri cu Jovetic (play-maker-ul Fiorentinei) sau El Shaarawi (golgeterul lui AC Milan).
In aceste conditii nu mai pare absurd anuntul presei italiene care a descoperit ca Stramaccioni va folosi, joi seara, fotbalistii mai putin utilizati pana acum precum Ricardo Alvarez, abia revenit dupa o accidentare, si Mateo Kovacic, pustiul croat transferat in aceasta iarna de la Dinamo Zagreb.

author avatar
Cristi Ionita
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger