AcasăRecomandariIntalnire decisiva cu Becali. Reghe pune conditii ca sa ramana la Steaua!

Intalnire decisiva cu Becali. Reghe pune conditii ca sa ramana la Steaua!

Dupa doi ani in care n-a avut adversar serios in campionat, Laurentiu Reghecampf se gandeste sa plece de la Steaua, echipa cu care domina copios Liga 1 din 2012 incoace.

 

Laurentiu Reghecampf vrea sa faca performanta in Europa cu Steaua

Titlul de campioana a fost castigat, jucatorii se gandesc acum la finala Cupei, cu Astra, de maine, doar Laurentiu Reghecampf nu stie ce sa faca. A primit o oferta extrem de tentanta, iar situatia de la Steaua il impinge sa-i dea curs. Insa, mai mult ca sigur ca nu va lua o decizie fara sa se consulte si cu Gigi Becali, finantatorul echipei. Cel mai probabil, intalnirea va avea loc saptamana viitoare, cand Reghecampf este asteptat sa mearga la Constanta, in comuna Ovidiu, pentru a vorbi cu Gigi Becali (angajat la clubul Viitorul). In cazul in care nu i se va garanta pastrarea actualului lot de jucatori, Reghecampf va da curs ofertei de la FC Basel.

Becali vrea doar sa castige bani de pe urma fotbalului

„Acum cred ca vom aborda altfel Liga Campionilor, pentru ca am vazut cum este acolo. Mergem inainte cu incredere. La anul sper sa luam un alt titlu, dar, deocamdata, nu stim ce se va intampla. Se zvoneste ca va pleca Mister…”, a declarat Mihai Pintilii, mijlocasul Stelei, dupa meciul cu Otelul, de marti, ultimul din campionat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger