AcasăSPORTIntalnire AS Roma - Tottenham pe subiectul Chiriches

Intalnire AS Roma – Tottenham pe subiectul Chiriches

Chiar daca Gigi Becali l-a blocat, cel putin pana cand Steaua nu va fi sigura de prezenta in grupele Ligii Campionilor, fundasul Vlad Chiriches ar putea, totusi, parasi echipa in aceasta vara.

Vlad Chiriches isi doreste sa schimbe cat mai repede echipa

Presa italiana a dezvaluit, ieri, amanunte despre o intalnire „in regim de urgenta” care a avut loc la Londra, intre Walter Sabatini si Franco Baldini. Primul este directorul sportiv al clubului AS Roma, iar al doilea ocupa o functie similara la Tottenham Hotspur, dupa ce, in trecut, a fost si el conducator al gruparii „giallorossa”. Conform jurnalistilor peninsulari, Sabatini si Baldini s-au intalnit pentru a discuta despre transferul ratat al lui Vlad Chiriches la formatia engleza. „Ce s-a intamplat?”, a vrut sa afle reprezentantul team-ului de pe „Olimpico”, raspunsurile primite linistindu-l, scrie „gazzettagiallorossa.it”: „Romanul e de vanzare, dar nu acum, ci in viitorul apropiat”!

AS Roma a facut o prima oferta de transfer de 6,5 milioane euro, insa va trebui sa pluseze, tinand cont ca Gigi Becali a refuzat opt milioane de la Tottenham. Viitorul fotbalistului se va decide dupa meciurile din play-off pe care le va disputa Steaua.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger