AcasăSPORTInstanta i-a respins lui Ioan Becali o noua cerere de eliberare conditionata

Instanta i-a respins lui Ioan Becali o noua cerere de eliberare conditionata

Nici a treia solicitare de eliberare conditionata a fostului impresar de fotbal nu a fost una cu succes. Chiar intr-o zi de 13, Ioan Becali a aflat ca magistratii i-au respins si cea mai recenta cerere prin care spera sa isi recapete cat mai curand libertatea.

UPDATE: Iata ce au precizat magistratii in solutia pe scurt: „In temeiul art.425 ind.1 Cod procedura penala raportat la art.587 alin.3 Cod procedura penala, respinge ca nefondata contestatia declarata de catre condamnatul Becali Ioan. In temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedura penala, obliga pe contestatorul Becali Ioan la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de catre stat in prezenta contestatie. Fara cale de atac. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 13.04.2016”.

Decizia a fost anuntata in ura cu doar cateva zeci de minute. Si, potrivit B1 TV, nu este una favorabila lui Ioan Becali, avand in vedere ca nu se aproba eliberarea sa conditionata.

In conditiile in care aceasta cerere a fost analizata de catre judecatorii Tribunalului Ilfov in urma cu doua zile, magistratii au decis amanarea pronuntarii pentru astazi, la ora 11, motivand acest demers prin faptul ca au nevoie de timp pentru a delibera, dar si ca in tot acest interval partile sa poata depune concluziile scrise.

Astfel, odata implinit termenul, judecatorii au pronuntat decizia. Una care, cu siguranta, nu este cea la care spera Ioan Becali.

Va reamintim ca fostul impresar se afla in spatele gratiilor, dupa ce a fost condamnat definitiv, in martie 2014, la sase ani si patur luni de inchisoare, in „Dosarul Transferurilor”, in care au mai primit pedepse si alte sapte nume grele din fotbalul autohton. Intre timp, o parte dintre acestia au fost eliberati conditionat.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger