AcasăSPORTInspectorii RAR s-au crucit când au văzut asta! „Câteva șuruburi cu piuliță...

Inspectorii RAR s-au crucit când au văzut asta! „Câteva șuruburi cu piuliță și multă inconștiență”

sursa foto: Facebook/ Registrul Auto Român Oficial

Din rândul surprizelor de care se întâmplă uneori să aibă parte angajații de la Registrul Auto Român (RAR) în momentul în care au în fața ochilor autovehicule venite la inspecție se încadrează și cea despre care s-a aflat pe finalul acestei săptămâni.

Vineri, mai exact. Când pe pagina oficială de Facebook a Registrului Auto Român (RAR) au apărut detalii despre un element de caroserie cu care un șofer s-a prezentat la RAR Tulcea. Ar fi vrut ca „accesoriul” montat pe autoturism să fie omologat.

Cum arată mașina „accesorizată”

Știm că deja vă zboară gândul la weekend și, pentru că vorbim despre zbor, vă prezentăm acest autovehicul care a venit la RAR Tulcea pentru omologarea elementului de caroserie.

Materiale necesare pentru confecționare: burghiu pentru metal, cornier metalic și colțare pentru polițe din magazinele de bricolaj, improvizații, câteva șuruburi cu piuliță și multă inconștiență”, scriu cei de la RAR, în mesajul transmis în dimineața zilei de 23 septembrie.

Ce au decis inspectorii de la RAR

Dincolo de amănuntele legate de aspectul mașinii cu improvizația ceva mai mult decât ieșită din tipare, cei de la RAR au anunțat și concluzia inspectorilor. Și au explicat motivele pentru care șoferul nu a primit vestea la care, cel mai probabil, spera. Aceea că va obține omologarea elementului de caroserie.

sursa foto: Facebook/ Registrul Auto Român Oficial

„Totuși, dincolo de aspectul mașinii, vă rugăm să conștientizați că astfel de elemente de caroserie confecționate artizanal pot fi un pericol pentru siguranța traficului și a pietonilor, dar nici nu pot îmbunătăți performanțele vehiculului. Despre sancțiunile pe care le riscați nici nu mai vorbim…

Un astfel de element nu îndeplinește, din punct de vedere tehnic, normele pentru certificarea produselor și nici nu a fost supus verificărilor necesare pentru omologarea de tip a produsului, iar colegii noștri au decis că această improvizație nu întrunește condițiile care stau la baza omologării”, au mai anunțat reprezentanții RAR, în același mesaj.

Internauții au reacționat rapid: „Pare a fi o unealtă din agricultură!”

După cum era de așteptat, reacțiile n-au întârziat să apară, la secțiunea de comentarii. În aproximativ două ore, mesajul a adunat peste 460 de comentarii. Mulți internauții s-au amuzat pe seama situației dezvăluite de către cei de la RAR.

(sursa foto: captură Facebook/Registrul Auto Român Oficial)

„Dacă punea elementul invers, putea fi folosit la scoaterea cartofilor din pământ”, a scris un internaut.

„A venit cu asa ceva la itp?…Aurel Vlaicu ar fi invidios!”, a comentat un alt internaut.

„Pare a fi o unealtă din agricultură! Cred ca a citit greșit instrucțiunile de utilizare”, a reacționat un alt internaut.

„Noua opțiune “uscător de rufe“” – sună un alt comentariu.

551 afisari

9 COMENTARII

  1. Invidiosilor ce aveti cu AuricaTerentePapuasulde la Tulcea?…el traieste in anul 1200…s-atrezit din greseala in mileniul3…..acum inventeaza uscatorul de rufe

  2. „Injinerii” de la RAR pentru care motorul trebuie sa aiba serie? eventual si cutia sa nu treci, Doamne fereste, de la 4 la 5 trepte.

  3. -nu are shaibe Grower;
    in rest doar tunelu aerodinamic
    sau testarea intensiv-extensiva (trafic normal)
    pot ridica alte obiectii……

  4. cumperi pat de la IKEA:
    -nu ai decat da’ pune-i mai multe shaibe grower,
    hatza-hatza ca altfel ajungi la vecinu/vecina de mai jos…….

  5. altii sunt maniaci au contra-piulitzelor:
    -foarte bune doar daca si intre 2 piulitze bagi….shaiba Grower!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger