AcasăSPORTInsolventa Rapidului, joaca de copii pentru George Copos: a "driblat" datorii de...

Insolventa Rapidului, joaca de copii pentru George Copos: a „driblat” datorii de 63 de milioane de lei!

George Copos exulta dupa ultima lovitura

Patronul clubului Rapid rezolva cu usurinta orice problema de natura economico-financiara, abilitate pe care o dovedeste si-n cazul insolventei gruparii giulestene.

George Copos exulta dupa ultima lovitura

Astfel, din informatiile furnizate de Biroul Public al Insolventelor, reiese ca George Copos a transformat in creante chirografare toate datoriile catre jucatorii Rapidului! In plus, se pare ca salariile restante catre unii dintre fotbalisti au fost substantial diminuate.

Vladimir Bozovici pierde aproape 85.000 de euro

De exemplu, in cazul lui Marius Constantin, administratorul judiciar Cristina Andronache (impus de Tribunalul Bucuresti, urmare a intrarii clubului Rapid in stare de insolventa) a admis o datorie de 253.954 de lei a giulestenilor fata de jucator, desi fostul lor fundas solicita 352.350 de lei. Un exemplu concludent este si cel al muntenegreanului Vladimir Bozovici, care s-a inscris la masa credala revendicand o datorie de 346.919 lei, dar nerecunoscuta de administratorul judiciar! Urmarea: Bozovici nu va mai incasa niciun ban de la Rapid! In situatia sa mai sunt si alti fosti fotbalisti, majoritatea dintre ei straini.
Totalul creantelor inregistrate pe numele Rapidului se ridica la 210.83.992 de lei, din care doar 148.029.085 de lei au fost admise de Cabinetul Individual de Insolventa al Cristinei Andronache. Un calcul simplu arata ca George Copos a facut o economie de 63 de milioane de lei!

Culmea, Copos cere bani de la Copos!

Cum a fost posibil ca George Copos sa scape de o datorie de 63 de milioane de lei? Specialistii in finante sustin ca printr-o manevra „de geniu” in economie! Concret, Copos s-a inscris la masa credala in calitate de creditor principal al societatii si a anuntat ca renunta la o parte din datoria clubului fata de el. In felul acesta, i-a constrans legal pe creditorii mai mici sa faca si ei acelasi lucru. Pus in fata faptului implinit, muntenegreanul Bozovici s-a ales cu o gaura de aproape 85.000 de euro!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger