AcasăSPORTInsolventa Rapidului, analizata de ESPN

Insolventa Rapidului, analizata de ESPN

Vestea ca Rapidul a intrat in insolventa doar ca sa scape de jucatorii cu salarii mari i-a socat pe americanii. Cei de la ESPN au scris despre asta pe Internet.
Una dintre cele mai importante televiziuni de sport din lume a prezentat americanilor cazul Rapidului, club bagat intentionat in insolventa de patronul George Copos pentru a nu mai plati salariile mari jucatorilor straini din lot. „Avand datorii mari, conducerea a venit cu un plan ingenios pentru a diminua cheltuielile lunare: sa dea afara strainii din lot! Astfel, in acest final de an, fotbalistii care nu sunt romani trebuie sa stea cu ochii pe inbox-ul din casuta postala, caci, conform spuselor directorului sportiv Danut Perja, acolo le va sosi decizia de incetare unilaterala a contractului”, au scris cei de la ESPN. Materialul de pe pagina de Internet a fost ilustrat cu o poza in care portarii Rapidului cara o poarta, iar explicatia foto este: „Hai, baieti, mai repede! Asta va ajunge si ea pe eBay.com”.
Pana acum, Rapidul a scapat de patru straini: Figueiredo, Ilijoski, Pavlovici si Milisavljevici. In lot au mai ramas alti sapte, toti cu salarii uriase: Renan Silva, Pecanha, Walace da Silva, Felipe Teixeira, Glauber Berti, Rui Duarte si Vladimir Bozovici.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger