AcasăSPORTInotatorul Razvan Florea isi deschide bazin la Constanta

Inotatorul Razvan Florea isi deschide bazin la Constanta

Razvan Florea, medaliat cu bronz la la natatie la Jocurile Olimpice din 2004, in proba de 200 metri spate, isi va deschide la Constanta un bazin de inot.
„Vreau sa dau ceva inapoi inotului, care m-a ajutat sa devin omul de acum, dar si orasului meu. Este un risc, mai ales ca investitia se ridica la o jumatate de milion de euro, dar este un risc pe care mi-l asum. Inotul are nevoie de astfel de proiecte, mai ales in Constanta, pentru ca suntem deficitari fata de alte orase din tara, unde exista piscine olimpice. Nu mi-e teama. Asta stiu se fac cel mai bine si intreg proiectul se muleaza pe ceea ce-mi place, asa ca nu imi este teama. Speranta mea este ca din ce in ce mai multi copii sa invete sa inoate, sa faca miscare si, de ce nu, sa apara un nou Razvan Florea„, a spus fostul inotator.
Bazinul se va intinde pe o suprafata de 600 metri patrati, va avea un bazin cu dimensiuni semiolimpice, patru culoare, un alt bazin pentru copii de 2-3 ani, doua saune, vestiare, un magazin cu echipament sportiv si un bar pentru parinti. Din investitia de 500.000 de euro, 200.000 de euro provin din fonduri europene. Lucrarile vor incepe in februarie si vor dura aproximativ doi ani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
979 afisari

1 COMENTARIU

  1. hmmm! ceva e ciudat. credeti ca un tot ce spune el intra pe 600 de metri patrati? pai daca fac un calcul simplu doar bazinul semiolimpic ocupa 600 de metri patrati, daca nu mai mult… dubios…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger