AcasăSPORTInotatorul norvegian Alexander Dale Oen a murit la 26 de ani -...

Inotatorul norvegian Alexander Dale Oen a murit la 26 de ani – VIDEO

Alexander Dale Oen (foto: Agerpres)

Norvegianul Alexander Dale Oen, vicecampion olimpic la Beijing, in 2008, a fost gasit mort in camera sa, luni seara. Sportivul in varsta de 26 de ani se afla in cantonament in Flagstaff, Arizona.

Alexander Dale Oen (foto: Agerpres)

Vestea mortii lui Dale Oen a socat Norvegia. Inotatorul a fost gasit mort la dus, luni seara, cel mai probabil dupa ce a suferit un atac de cord. Cu putin timp inainte, sportivul de 26 de ani se intorsese de la un antrenament.

Disparitia lui Dale Oen a fost confirmata de oficialii din cadrul Federatiei norvegiene de Natatie, care au anuntat ca decesul inotatorului a fost pronuntat luni la orele 21, medicii sositi de urgenta sa ii acorde primul ajutor nemaiputand face nimic pentru a-l salva, potrivit BBC.

Socul in randul apropiatilor si al fanilor a fost cu atat mai mare cu cat cei din preajma lui Dale Oen au povestit ca tanarul parea sa fie foarte sanatos si in ziua disparitiei nu a dat niciun semn ca nu s-ar simti bine. Dale Oen a castigat medalia de aur la proba de 100 de metri spate Campionatele Mondiale de la Shanghai, din vara anului trecut, fiind primul inotator castigator al unei medalii olimpice pentru Norvegia.

[youtube]JHFwF4ATlek[/youtube]

450 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger