AcasăSPORTInlocuitorului lui Dinu Gheorghe la Rapid, acuzat de coruptie

Inlocuitorului lui Dinu Gheorghe la Rapid, acuzat de coruptie

Maine, FC Vaslui si Rapid vor inchide anul 2011 in Liga lui Mitica. Inaintea partidei a izbucnit, insa, un ditamai scandalul de coruptie.

Inainte de a reveni la Rapid, Zotta a lucrat la Vaslui pentru miliardarul Porumboiu

Finantatorul gruparii moldovene a detonat bomba aseara! Adrian Porumboiu spune ca presedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a incercat sa corupa cativa jucatori vasluieni inaintea meciului direct, promitandu-le transferuri in Rusia. „Nu vreau sa indic numele jucatorilor care au fost contactati, dar avem SMS-urile primite de la Zotta. I-am intrebat pe jucatori daca au fost sunati de cineva de la Rapid. Si mi-au zis ca i-a sunat Zotta! Patru au recunoscut de fata cu toata echipa. Regulamentele sunt foarte clare. Cum ar fi sa-l sun eu acum pe Pancu? Zotta le-a promis ca ii transfera in Rusia, nemernicul asta… Mi-e rusine ca am fost si eu arbitru. E un nemernic. Categoric a fost o tentativa de coruptie. Am avut o discutie de 30 de minute cu jucatorii si la final m-am gandit sa ii intreb asta. Un jucator mi-a zis ca Zotta i-a zis ca are pentru el o echipa din Rusia, pe bani foarte multi. Al doilea ca l-a sunat tot asa pentru un transfer, poate merge la Rapid… Ar fi culmea sa ma dea in judecata orice derbedeu din fotbalul romanesc”, a spus Porumboiu.

Becali: „Daca a facut asta, Zotta a fost pus de Razvan Lucescu”

Constantin Zotta, readus presedinte la FC Rapid dupa plecarea lui Dinu Gheorghe, afirma ca dezvaluirile lui Porumboiu sunt total false: „O sa-l dau in judecata pe Porumboiu. Nu e nimic adevarat. El trebuie sa aiba grija sa-si plateasca jucatorii si staful. Ma pufneste rasul, dar ii cunosc strategiile”. Cu toate acestea patronul FC Vaslui anunta ca se va adresa la LPF. „Categoric, vom face plangere la Liga. Cum sa suni un jucator advers in preajma unui asemenea meci!? Copos nu este implicat. Zotta (n.r. fost presedinte la FC Vaslui) a plecat de la noi cu un scop precis, stiu foarte bine: pentru meciul cu noi. Cei patru jucatori sunt titulari incontestabili si caractere adevarate, pentru ca ei au recunoscut”, a afirmat afaceristul moldovean. Intrat in poveste, Gigi Becali sustine ca daca Zotta a facut asa ceva, din experienta lui reiese cia acesta a fost „indrumat” de antrenor, in cazul de fata tehnicianul Rapidului, Razvan Lucescu.

author avatar
Mihai Koblenko
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger