AcasăSPORTIngropata de aparare la Paris, Barcelona ramane favorita la calificare (VIDEO)

Ingropata de aparare la Paris, Barcelona ramane favorita la calificare (VIDEO)

Paris Saint Germain si FC Barcelona au oferit un spectacol total marti seara, in prima mansa din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, partida incheindu-se la egalitate, 2-2.

Parizienii au inceput meciul in forta si Lavezzi a fost aproape de deschiderea scorului inca din minutul 4, cand sutul sau a lovit bara.

Apararea Barcelonei s-a intrecut in gafe si Ibrahimovic a trecut si el de doua ori pe langa gol.

Contrar cursului jocului, Messi a deschis scorul in minutul 38. Dani Alves l-a lansat excelent pe Messi si argentinianul a punctat cu un sut din prima, la coltul lung.

PSG a redus turatia in partea a doua si Barcelona a inceput sa-si impuna ritmul, dar, din nou contrar cursului jocului, cei care au marcat au fost elevii lui Carlo Ancelotti.

Ibrahimovic a egalat in minutul 80, dintr-o faza suspecta de offside. Gazdele au executat o lovitura libera de pe stanga, Thiago Silva a reluat cu capul, mingea a lovit bara si a sarit la Ibrahimovic, care a indeplinit o simpla formalitate.

Xavi a facut 2-1 pentru Barcelona, transformand cu siguranta un penalty acordat in urma unui fault comis de Sirigu asupra lui Alexis Sanchez.

La ultima faza a meciului, Matuidi a egalat cu largul concurs al lui Victor Valdes. Jallet a centrat inalt, de pe dreapta, Ibrahimovic a recentrat cu capul si Matuidi a inscris cu un sut la colt, profitand de un plonjon ciudat al goalkeeperului catalan.

Paris Saint Germain – FC Barcelona s-a incheiat 2-2 si vicecampioana Spaniei este favorita la calificare, dar trupa lui Tito Vilanova va avea mari emotii in retur, daca apararea joaca cel putin la fel de prost ca pe Parc des Princes.


294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger