AcasăSPORTInfrangerea de la Vaslui baga discordia in Concordia Chiajna

Infrangerea de la Vaslui baga discordia in Concordia Chiajna

Jucatorii Concordiei Chiajna s-au relaxat la restaurant

In vreme ce edilul din Chiajna, Mircea Minea, urla si solicita o ancheta la club, dupa ce echipa ilfoveana a pierdut lamentabil pe terenul Vasluiului, sotii Reghecampf-Prodan si-au invitat jucatorii – banuiti pe blat la pariuri – la o masa copioasa.

Jucatorii Concordiei Chiajna s-au relaxat la restaurant

Mircea Minea, edilul comunei Chiajna, s-a enervat teribil cand a auzit zvonurile potrivit carora jucatorii gruparii conduse de sotii Reghecampf-Prodan ar fi pariat pe un esec la scor in partida cu FC Vaslui, duel castigat de moldoveni cu 4-0. Infrangerea din Moldova a declansat o adevarata isterie, insa doar in media, nu si in tabara Concordiei. Singurul care initial a facut scandal a fost primarul Chiajnei. “Baiatul ala dintre buturi a fost catastrofal! Ne-am facut de ras. Dupa parerea mea, Idan nu este portar nici de judet. Daca se confirma zvonurile cum ca au pariat ca sa piarda la scor, desfiintez echipa!”, a declarat Minea, omul care a contribuit la promovarea ilfovenilor in Liga 1. Considerat suspectul principal, israelianul din poarta Concordiei a fost adus de Laurentiu Reghecampf de la FC Snagov, unde a jucat 15 meciuri. Idan Baruch (22 de ani) avea o singura partida disputata in cea de a doua liga israeliana (la Beitar Shimshon Tel Aviv) inainte sa ajunga in Romania. „Tatal lui este un om de afaceri care nu apare in prim-plan. Are una dintre cele mai mari societati de avocatura din Israel. Idan a gresit la trei goluri incasate la Vaslui, dar nu-i va lua nimeni capul!”, a declarat Ana Maria Prodan.

Ieri, managerul clubului Concordia, Ana Maria Prodan, a decis ca infrangerea din Moldova trebuie sarbatorita. Astfel, fotbalistii si consoartele lor au fost invitati la un brunch la un restaurant din Otopeni. “Am demonstrat ca suntem o echipa mare si unita. Nu s-a pus problema ca portarul nostru sa fie dat afara. Primarul, staff-ul si jucatorii sunt alaturi de el pentru a trece mai usor peste aceasta perioada”, a spus doamna Prodan.

author avatar
Sebastian Stan
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger