AcasăSPORTInfrangerea de la Tg.Jiu - decisiva: Cornel Talnar are zilele numarate la...

Infrangerea de la Tg.Jiu – decisiva: Cornel Talnar are zilele numarate la Dinamo!

Nemultumit de pregatirea fizica a echipei, asa s-a aratat Ionut Negoita dupa meciul Pandurii – Dinamo, scor 2-0, disputat duminica seara la Targu Jiu.

Ionut Negoita nu mai are incredere in actualul staff tehnic

Unde pana acum era numai lapte si miere si avea doar cuvinte de lauda la adresa tehnicianului, iata c-a venit si momentul ca Ionut Negoita sa-si dea arama pe fata. La primul esec al „Tantarului”, noul patron din Stefan cel Mare si-a descoperit brusc abilitati de antrenor, pe care n-a intarziat sa le impartaseasca si ziaristilor. Astfel, fin observator al jocului de fotbal, Negoita a tras concluzia dupa 0-2 la Targu Jiu ca Dinamo este o echipa slab pregatita fizic. „Lotul este subtire, e adevarat, dar s-a vazut si ca jucatorii nu au conditie fizica, asta de cateva meciuri incoace.

Cornel Talnar, deloc ingrijorat de atacul patronului

De fiecare data cand am castigat in aceasta primavara, am facut-o la limita”, dixit fratele edilului de la „3”. Ce are de facut Cornel Talnar de acum incolo? „Trebuie inceputa reconstructia, este clar!”. Deloc miscat de vorbele patronului, antrenorul „cainilor” a aratat ca este cat se poate de linistit: „Daca ne calificam in Europa League, bine, daca nu, asta e situatia!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger