AcasăSPORTIndian Wells: Simona Halep, ELIMINATĂ surprinzător de jucătoarea care a scos-o din...

Indian Wells: Simona Halep, ELIMINATĂ surprinzător de jucătoarea care a scos-o din turneu și pe Emma Răducanu

simona halepIndian Wells: Simona Halep, ELIMINATĂ surprinzător de jucătoarea care a scos-o din turneu și pe Emma Răducanu

Simona Halep a părăsit turneul de la Indian Wells în turul al treilea. Jucătoarea noastră a fost înfrântă de Aliaksandra Sasnovich (100 WTA) din Belarus.

Sportiva din Constanța a fost răpusă de Sasnovich cu scorul de 5-7, 4-6, într-un meci infernal care a durat o oră și 37 de minute.

Irina Begu și Sorana Cîrstea au plecat și ele acasă

A fost o zi nefastă pentru reprezentantele României, toate fiind eliminate în turul trei la Indian Wells! Sorana Cîrstea a pierdut un thriller de două ore și jumătate cu Elina Svitolina, 6-4, 4-6, 6-7(3), iar Irina Begu a cedat fără drept de apel în fața jucătoarei locale Shelby Rogers, 0-6, 2-6. Simona, Irina și Sorana pleacă acasă cu câte un cec în valoare de 51.895 de dolari, potrivit sport.ro.

Bielorusa face turneul vieții, eliminând două campioane de Grand Slam la rând! Sasnovich a trecut în turul precedent de Emma Răducanu cu 6-2, 6-4!

Și Britanica Emma Răducanu, locul 22 WTA şi cap de serie 17, a fost eliminată de sportiva din Belarus Aliaksandra Sasnovici, numărul 100 mondial, în turul doi al turneului de categorie WTA 1000 de la Indian Wells.

Sasnovici s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, într-o oră şi 25 de minute, şi va juca în faza următoare cu Simona Halep, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 11.

author avatar
Andreea Vlad
237 afisari

2 COMENTARII

  1. Cu fatuca noastra nu puteai merge niciodata la sigur, decat la poate va fi, poate se va intampla. Acum dupa maritis, gandurile-s in alta parte… tenisul e doar moft. Pe acelasi calapod se va plia si miss Raducanu, pe care tot si toti doresc s-o boteze romanca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger