AcasăSPORTIncurajari pentru Bute. Doroftei: Probabil este o greseala. Lucian sa tina capul...

Incurajari pentru Bute. Doroftei: Probabil este o greseala. Lucian sa tina capul sus!

Bute si Doroftei, doi dintre cei mai mari pugilisti ai Romaniei

Ca de la camion la campion si de la roman la roman, Leonard Doroftei, un alt nume foarte cunoscut in sportul cu manusi il sustine pe Lucian Bute, in incercarea prin care trece acesta din urma, pana la clarificarea speculatiilor care au aparut in dreptul sau.

(foto: b1.ro)

Mai precis, dupa ce s-a aflat ca Bute ar fi fost depistat pozitiv la un control, antidoping, facut dupa meciul din 30 aprilie, contra boxerului suedez Badou Jack, Leonard Doroftei, fost presedinte al Federatiei autohtone de profil, nu s-a declarat deloc convins de rezultatele acestui test, precizand, pentru digisport.ro, ca poate fi vorba de o eroare si ca asteapta rezultatele probei B. Aspect, pe care, de altfel, si Lucian l-a precizat, in prima sa reactie dupa raspandirea acestei presupuneri.

Mai mult, Doroftei ii transmite lui Bute sa fie tare, pana se vor afla toate concluziile in acest caz. „Nu cred ca e posibil asa ceva. Probabil este o greseala. Nu cred ca Lucian face asa ceva, nu se joaca nimeni cu asta, nici medicii, nimeni. (…) Cred ca la proba B se va dovedi ca a fost o greseala. Ii transmit lui Lucian sa tina capul sus”, a precizat fostul camion de box, pentru sursa citata.

Odata ce au aparut speculatii in dreptul numelui sau, Bute a transmis, pe contul sau oficial de Facebook, faptul ca e „suprins si dezamagit” de stirea in sine. „Nu am folosit niciodata substante interzise si sunt convins ca se va face lumina in acest dosar”, a transmis campionul galatean.

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger