AcasăSPORTIncredibil! Vladimir Klitschko se retrage din activitate! Iata motivul!

Incredibil! Vladimir Klitschko se retrage din activitate! Iata motivul!

Lumea boxului va suferi o lovitura puternica in vara, cand este foarte posibil ca Vladimir Klitschko, multiplul campion mondial al greilor, sa-si anunte retragerea din activitate.

Conform presei americane, boxerul ucrainean s-a plictisit de sport si a acceptat conditiile impuse de iubita sa, actrita Hayden Panettiere, pentru o refacere a relatiei.

Cei doi au fost impreuna in perioada 2009-2011, dar s-au despartit din cauza distantei dintre cei doi. Boxerul activa mai mult in Germania, Elvetia si Austria, in timp ce Hayden Panettiere avea contracte de onorat in SUA.

Dupa ce a vazut-o pe Hayden iubindu-se cu mai multi sportivi de peste Ocean, precum Scotty McKnight, jucator de fotbal american, Klitschko si-a dat seama ca nu poate fara micuta actrita si i-a acceptat conditiile impuse.

Una dintre acestea este clara – boxerul trebuie sa fie cat mai mult posibil la dispozitia sa. Vladimir n-a „carait”, astfel ca cei doi sunt de doua luni din nou impreuna.

Ba mai mult, se zvoneste ca s-ar fi si logodit, iar nunta ar urma sa aiba loc in vara, in SUA, ocazie cu care Klitschko isi va anunta si retragerea din activitate.

Daca scenariul celor de la US Magazine se adevereste, meciul lui Klitschko cu italianul Francesco Pianeta din 4 mai, de la Mannheim, sa fie ultimul al carierei sale.

In varsta de 37 de ani, Vladimir Klitschko este campion mondial al greilor in versiunile WBA, IBF, WBO, IBO si The Ring. Ucraineanul are 59 de victorii si numai trei infrangeri, Vladimir fiind neinvins din 10 aprilie 2004.

author avatar
Cristi Ionita
1.220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger