AcasăSPORTINCREDIBIL! Ungurii dau in judecata FIFA

INCREDIBIL! Ungurii dau in judecata FIFA

Conducerea Asociatiei Maghiare de Fotbal a anuntat ca a initiat o actiune in instanta impotriva FIFA, din cauza deciziei acestui for ca meciul de fotbal dintre Ungaria si Romania sa se dispute cu portile inchise.

Oficialii maghiari se considera nedreptatiti in lupta pentru calificarea la Mondialul din 2014, din Brazilia, si sustin ca ar putea inregistra pierderi uriase de pe urma deciziei FIFA.

Ungaria trebuie sa joace meciul cu Romania de vineri, 22 martie, cu portile inchise, dupa ce mai multi fani maghiari au folosit scandari rasiste in timpul meciului amical disputat impotriva Israelului.

Pe langa cele doua milioane de euro, cat estimeaza oficialii maghiari ca pierd din eventuala vanzare a biletelor, acestia sustin ca, fara spectatori, elevii lui sandor Egervari ar putea pierde meciul cu Romania si ar putea rata calificarea la Mondialul din Brazilia, ceea ce ar insemna alte pierderi financiare.

Culmea este ca desi maghiarii dau vina pe FIFA, fanii lor au calcat din nou pe bec. Cel putin 15 persoane au fost arestate si un ofiter de politie a fost grav ranit in urma incidentelor provocate de fani inaintea meciului dintre Ujpest si Ferencvaros.

author avatar
Cristi Ionita
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger