AcasăSPORTINCREDIBIL! In ce conditii oribile joaca o echipa din Romania, fosta campioana...

INCREDIBIL! In ce conditii oribile joaca o echipa din Romania, fosta campioana europeana (FOTO)

Grivita si Sportul s-au duelat precum in vremurile bune

Rugby Club Grivita devenea, in 1964, cea mai tare echipa de rugby din Europa, dupa ce se impunea, cu 10-0, impotriva francezilor de la Mont-de-Marsan, in finala Cupei Campionilor.

Grivita si Sportul s-au duelat precum in vremurile bune

Aproape trei decenii mai tarziu, in 1993, grivitenii castigau ultimul din cele 12 titluri nationale, iar de atunci a inceput declinul.

Din cauza nepasarii unora sau altora, RC Grivita, fosta campioana europeana si de 12 ori campioana nationala, a ajuns in al treilea esalon valoric si este obligata sa joace pe diferite maidane.

Nici meciul de sambata, cu Sportul Studentesc, din Complexul Studentesc „Tei”, nu a facut exceptie.

Grivitenii s-au impus, cu 31-29, dupa un meci extrem de palpitant, insa cei aproximativ 200 de spectatori au ramas oripilati de conditiile in care s-a disputat partida.

Ramasitele sobolanului mort au fost inlaturate cu greu de pe teren

Inca de la incalzire, jucatorii de la Grivita s-au „distrat copios” cand au fost pusi in situatia de a inlatura un sobolan mort de pe suprafata de joc.

Apoi, atmosfera a fost intretinuta de cativa pensionari aflati in tribuna si care faceau plaja in costume de baie sumare.

"Pensionarii exhibitionisti" din tribuna au urmarit partida de langa un maldar de gunoaie

Nu in ultimul rand, jocul a fost intrerupt de mai multe ori de aparitia unor maidanezi pe teren.

De altfel, mai multi jucatori ai ambelor formatii s-au plans, la finalul disputei, ca, pe langa adversari, au fost obligati sa faca slalom si printre excrementele de maidanezi prezente la tot pasul pe suprafata de joc.

Maidanezii sunt stapani pe arena din cartierul Tei

Meciul a contat pentru etapa a treia a Diviziei A, Grupa Sud, si demonstreaza, daca mai era cazul, problemele de organizare inregistrate de acest sport la nivel nationala, arena din Complexul Studentesc „Tei” nefiind singura lasata in paragina.

author avatar
Cristi Ionita
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger