AcasăSPORTINCREDIBIL! Fotbalistii spanioli au sarbatorit cu prostituate victoriile de la Cupa Confederatiilor

INCREDIBIL! Fotbalistii spanioli au sarbatorit cu prostituate victoriile de la Cupa Confederatiilor

Un scandal monstru a izbucnit la Cupa Confederatiilor la fotbal, dupa ce presa braziliana a anuntat ca fotbalistii spanioli, campionii mondial en-titre, au petrecut o seara de pomina, in compania mai multor prostituate.

Incidentul s-ar fi petrecut imediat dupa victoria din primul meci, 2-1 cu Uruguay. Instiintati ca vor fi rezerve la partida cu Tahiti, Pique, Jordi Alba, Fabregas si alti titulari din nationala Spaniei au pus-o de o orgie uriasa.

Problema este ca, a doua zi dimineata, ibericii s-au trezit ca le-au disparut sume importante de bani si alte bunuri care ar fi fost sustrase tocmai de damele de companie. Fotbalistii au reclamat incidentul la politie si au solicitat liniste totala, din aceasta cauza scandalul a fost facut public abia acum.

Totusi, Gerard Pique, care tocmai a devenit tatic, a lansat rapid un comunicat de presa prin intermediul caruia neaga ca ar fi fost implicat intr-un asemenea incident.

Spania s-a calificat in semifinalele Cupei Confederatiilor cu trei victorii obtinute din trei meciuri si va da piept cu Italia in penultimul act al competitiei.

author avatar
Cristi Ionita
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger