AcasăSPORTIncredibil! FIFA poate trimite Otelul in Europa League

Incredibil! FIFA poate trimite Otelul in Europa League

Jucatorii Otelului se pot intoarce in cupele europene mai repede decat se asteptau

Forul condus de Sepp Blatter va suspenda toate echipele elvetiene aflate in cupele europene daca federatia nationala helveta nu va lua nicio masura impotriva gruparii FC Sion.

Jucatorii Otelului se pot intoarce in cupele europene mai repede decat se asteptau

Aflata in razboi deschis cu FIFA si UEFA, dupa ce a atacat in instantele civile hotararile luate pe linie sportiva de cele doua foruri internationale, FC Sion poate dinamita fotbalul helvet. In eventualitatea in care federatia nationala nu va decide sanctionarea echipei, atunci toate formatiile din Tara Cantoanelor vor fi suspendate de FIFA, iar marea beneficiara a acestei decizii va fi… Manchester United. Eliminata din Liga Campionilor, trupa lui Alex Ferguson se poate intoarce in competitia regina, acolo unde ar urma sa ia locul lui FC Basel. Aceasta varianta surade si oficialilor FIFA si UEFA, tinand cont, in primul rand, de aspectul financiar: United este un club cu milioane de suporteri, are mii de fani la orice partida disputata in deplasare si face audienta indiferent de numele adversarului. Apoi, o decizie in acest sens va multumi si campioana Romaniei.

In mod firesc, daca FC Basel va fi scoasa din Liga Campionilor, iar Manchester United ii va lua locul, Otelul ar trebui sa fie introdusa pe tabloul „16-imilor” din Europa League. Totusi, regulamentul nu prevede ce se intampla in astfel de situatii, astfel ca decizia finala ramane la latitudinea UEFA.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger