AcasăSPORTIncident sangeros inainte de Supercupa Romaniei. Un fan al Petrolului a fost...

Incident sangeros inainte de Supercupa Romaniei. Un fan al Petrolului a fost ucis!

Sezonul 2013-2014 din fotbalul romanesc incepe cu un incident monstruos, un fan al echipei Petrolul Ploiesti fiind ucis in trenul cu care „Lupii galbeni” se indreptau catre Bucuresti, miercuri, pentru a asista la partida cu Steaua Bucuresti.

Miercuri seara, de la 20.45, pe National Arena, din Bucuresti, Steaua, campioana en-titre a Ligii I, si Petrolul, detinatoarea trofeului, isi vor incorda muschii pentru a-si trece in cont un nou trofeu, respectiv Supercupa Romaniei.

Desi este programat intr-o perioada in care multi oameni sunt in vacanta, meciul naste rivalitati importante, astfel ca cel putin 1.000 de fani ai Petrolului sunt asteptati la Bucuresti.

Sustinatorii ploiestenilor s-au deplasat catre Capitala cu un tren si au fost supravegheati de numerosi jandarmi implantati in fiecare vagon in parte.

Chiar si asa, prosport.ro anunta ca unul dintre fanii Petrolului si-a pierdut viata in drumul spre Bucuresti, in timpul unui incident nedorit.

Conform primelor informatii, mai multi fani ai Petrolului s-au luat la bataie intre ei, iar victima a fost aruncata din tren.

Vestea a fost confirmata de reprezentantii jandarmeriei, iar reactia lor este una relativ surprinzatoare, acestia precizand ca nu este de datoria lor sa intervina in momentul in care fanii unei echipe se bat intre ei.

author avatar
Cristi Ionita
565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger