AcasăSPORTIncident groaznic la Moscova! Motociclistul Andrea Antonelli a murit intr-o cursa de...

Incident groaznic la Moscova! Motociclistul Andrea Antonelli a murit intr-o cursa de Supersport (VIDEO)

Campionatul de Supersport a incasat, duminica, o lovitura dura, italianul Andrea Antonelli incetand din viata in urma unui accident teribil petrecut pe circuitul de la Moscova.

Ca de fiecare data cand este programata o etapa de Superbike, competitia incepe cu grand prix-ul de Supersport, clasa cadet a Superbike-ului.

La fel s-a petrecut duminica aceasta si la Moscova, unde pilotii urmau sa se intreaca pentru a opta oara in actualul sezon.

Totusi, capitala Rusiei a fost lovita de o ploaie torentiala, iar circuitul s-a imbibat rapid cu apa, devenind extrem de periculos. Chiar si asa, pilotii de la Supersport au luat startul in cursa, dar intrecerea s-a incheiat tragic, dupa aproape un tur.

Pilotand o Kawasaki ZX-6R, italianul Andrea Antonelli a pierdut controlul bolidului la 250 de kilometri pe ora, a fost aruncat pe asfalt si lovit in zona capului de Lorenzo Zanetti, de la PATA Honda.

Antonelli a fost transportat de urgenta la centrul medical al circuitului, dar doctorii nu au mai putut decat sa constate decesul.

Toate cursele care mai erau programate duminica, la Moscova, au fost anulate.

Mii de fani ai motociclistului italian sunt in doliu, majoritatea fiind de parere ca incidentul seamana mult cu cel din octombrie 2011, de la Sepang, cand si-a pierdut viata un alt rider italian celebru, Marco Simoncelli.

[youtube]xIJGAlF8lTI[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
793 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger