AcasăSPORTInceput in forta al noului presedinte al FRF: "Astept demisia dumneavoastra, ca...

Inceput in forta al noului presedinte al FRF: „Astept demisia dumneavoastra, ca sa nu fiti primul om pe care il dau afara”

Razvan Burleanu a ajuns, la numai 29 de ani, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce a castigat alegerile programate miercuri la sediul FRF.

Deja presedinte al Federatiei Europene de Minifotbal, Burleanu are un palmares incredibil, pentru un tanar de numai 29 de ani, dar bacauanul nu are de gand sa se opreasca aici.

Primul discurs al lui Burleanu ca presedinte al Federatiei Romane de Fotbal a inceput cu un atac incredibil. Desi discursul sau a fost transmis in direct de mai multe posturi de televiziune, Burleanu si-a permis sa-l execute LIVE pe Adalbert Kassai, unul dintre cei mai vechi angajati ai Federatiei Romane de Fotbal, mana dreapta a fostului presedinte, Mircea Sandu.

„Domnule Kassai, astept demisia dumneavoastra pana maine dimineata, asta ca nu sa fiti primul om din FRF pe care il dau afara” a fost anuntul incredibil pe care l-a facut Razvan Burleanu.

In plus, desi Mircea Sandu are aproape la fel de multi ani la carma FRF cati are Burleanu de viata, noul presedinte al FRF l-a atacat dur pe Mircea Sandu precizand ca: „Mircea Sandu a fost ca un Ceausescu pentru Federatia Romana de Fotbal. A dus fotbalul romanesc intr-o zona cenusie, plina de lancezeala. Trebuie sa o luam de la 0 ca sa stergem toate relele facute de Mircea Sandu”.

Nu in timpul liber, Razvan Burleanu a anuntat ca pregateste o despartire cat mai „accesibila” de selectionerul Victor Piturca sustinand ca noul antrenor al echipei nationale de fotbal trebuie sa fie Laurentiu Reghecampf, actualul antrenor al Stelei.

Instiintat de acest discurs, Reghecampf a precizat ca ar fi dispus sa antreneze nationala, dar doar in paralel cu Steaua.

author avatar
Cristi Ionita
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger