AcasăSPORTÎncepe „nebunia”! SUPERTURNEU de fotbal la Riad, Messi vs. Cristiano Ronaldo!

Începe „nebunia”! SUPERTURNEU de fotbal la Riad, Messi vs. Cristiano Ronaldo!

După ce „Național” a scris că Arabia Saudită are în plan să cumpere franciza Champions League (și să schimbe complet fața competiției), Riadul face un nou pas în încercarea de a acapara fotbalul.

messi-ronaldoUn superturneu va fi organizat de prințul Mohammed bin Salman, la Riad, acolo unde se vor întâlni, probabil pentru ultima dată în carieră, titanii fotbalului – Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Xavier Asensi, parte din conducerea clubului Inter Miami, a dezvăluit: „Aceasta este o altă oportunitate majoră de a crea relații de durată cu fanii pasionați. Suntem încântați să ne intalnim cu noi suporteri din Arabia Saudită și, de asemenea, sperăm că oamenii din întreaga lume vor fi interesati de a vedea o pereche de meciuri de vis ca acestea”.

Echipa americană, care l-a transferat pe Leo Messi în vara anului 2023, a confirmat într-o postare pe social media faptul că vor înfrunta două dintre cele mai puternice formații din campionatul arab. Pe 29 ianuarie se vor duela cu Al Hilal, iar pe data de 1 februarie cu Al-Nassr, team-ul rivalului Cristiano Ronaldo.

Cei doi, Messi și CR7, au împreună 13 Baloane de Aur și s-au confruntat de-a lungul timpului de 35 de ori. Messi a ieșit victorios în 16 dintre aceste 35 de partide și a înscris de 21 de ori, în timp ce rivalul portughez s-a bucurat „doar” de 10 victorii și a marcat cu un gol mai puțin.

author avatar
Mihail Ioan
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger