AcasăSPORTIncendiar! Paszkany vrea sa scoata emblema “sepcilor rosii” de pe "Cluj Arena"...

Incendiar! Paszkany vrea sa scoata emblema “sepcilor rosii” de pe „Cluj Arena”

Arpad Paszkany vrea si arena celor de la "U"

Dupa ce a obtinut aprobarea sa joace pe cea mai moderna constructie fotbalistica din Ardeal, CFR Cluj a anuntat ca nu mai vrea sa fie acasa pe „Cluj Arena” decat in cazul in care stadionul va fi „decojit” de insemnele rivalei „U”Cluj.

Arpad Paszkany vrea si arena celor de la "U"

Inca din 2011, oficialii clubului din „Gruia” au acuzat Consiliul Local ca nu sunt lasati sa joace pe „Cluj Arena”. A durat aproape un an pana cand oamenii lui Paszkany au primit unda verde pentru a evolua pe cel mai modern stadion din Ardeal, edilii realizand ca, in scurt timnp, singura echipa care isi va mai permite sa plateasca chiria aferenta este CFR Cluj.

Ultrasii de la CFR, pe stadionul Universitatii

Clubul condus de Ana Maria Prodan este cu finantele la pamant, Universitatea avand datorii deja catre cei care administreza superba arena. De altfel, prin vocea presedintelui, „sepcile rosii” au anuntat ca vor sa se mute la Bistrita, acolo unde chiria este mult mai mica. Simtind momentul prielnic, Arpad Paszkany a convenit cu Primaria sa-si mute echipa pe marea arena din oras, dar numai la meciurile din Champions League si numai daca insemnele clubului rival, „U”Cluj”, vor disparea de la vestiare sau din celelalte dependinte. „Cata vreme stadionul este branduit cu insemnele altei echipe, nu avem ce sa cautam acolo! Daca nu se face nimic in acest sens, nu vrem sa jucam pe «Cluj Arena». E un stadion care din start ne este ostil”, spune Iuliu Muresan, portavocea lui Arpad Paszkany. Fanii Universitatii considera ca fortarea echipei sa paraseasca orasul este o jignire, insa apreciaza ca solicitarea rivalilor de la CFR Cluj, de stergere a brandului „U”Cluj din stadion, devine deja o mizerie fara seaman.

author avatar
Sebastian Stan
657 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger