AcasăSPORTInca un thriller in Cupa Ligii Angliei: Chelsea - United 5-4

Inca un thriller in Cupa Ligii Angliei: Chelsea – United 5-4

Luiz transforma primul penalty primit de londonezi

Cupa Ligii Angliei a oferit miercuri seara inca un meci cu goluri multe, de aceasta data intre Chelsea si Manchester United. Londonezii s-au impus in prelungiri, scor 5-4, asta dupa ce elevii lui Ferguson au condus in trei randuri.

Luiz transforma primul penalty primit de londonezi

Duminica, in campionat, United reusea o victorie cu 3-2 in fata lui Chelsea, golul decisiv fiind marcat in ultimul minut de joc, dupa un ofsaid kilometric la Hernandez. La o distanta de trei zile, Cupa Ligii Angliei a programat revansa, pe care trupa lui Di Matteo o cerea cu disperare.

Chelsea egaleaza prin Cahill

Pe „Stamford Bridge”, Manchester United a avut victoria din nou aproape, doar greseala lui Nani, din minutul 90+4, permitandu-le londonezilor sa egaleze. „Trebuia doar sa tinem posesia. Dar Nani a decis sa incerce sa dribleze un jucator, a pierdut mingea si ei au primit penalty”, a declarat Ferguson extrem de suparat.

Cahill se bucura pentru golul marcat in minutul 52

Scotianul a tinut sa-l felicite pe Giggs, care la 39 de ani a jucat toate cele 120 de minute ale meciului, marcand si doua goluri. Pentru Chelsea au punctat David Luiz (’31-penalty), Cahill (’52), Hazard (’90+4-penalty), Sturridge (’97) si Ramires (‘116), in timp ce pentru United au inscris Giggs (’22, ‘120 – penalty), Hernandez (’43) si Nani (’59). Marti, tot in Cupa Ligii, duelul Reading – Arsenal s-a incheiat 5-7. dupa ce gazdele aveau 4-0 in minutul 37.

author avatar
Sebastian Stan
74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger