AcasăSPORTInca un gol pentru Nicolita in Franta: Sfantul Banel

Inca un gol pentru Nicolita in Franta: Sfantul Banel

Nicolita, felicitat de colegi pentru golul cu Ajaccio

Ex-stelistul a devenit idolul tribunelor la St. Etienne, dupa ce a reusit un gol si o pasa decisiva in victoria obtinuta impotriva lui Ajaccio

Nicolita, felicitat de colegi pentru golul cu Ajaccio

Tinut pe banca la inceputul sezonului, cand toata lumea il lua in ras din cauza problemelor de acomodare, Nicolita a inceput sa se impuna la AS St.Etienne, in special gratie relatiei excelente pe care si-a creat-o cu atacantul Sinama Pongolle (fost jucator la FC Liverpool si Atletico Madrid). Cei doi se inteleg de minune, au marcat cate un gol in victoria cu Ajaccio, din etapa a 15-a, si au impartit titlul de MVP-ul partidei, fiind notati cu 8 de presa franceza. Pentru Banel a fost al doilea gol reusit in Ligue 1, dupa cel din egalul cu Montpellier, 1-1, de pe 6 noiembrie.

 

Evolutia lui Banel a fost laudata si de antrenorul Christophe Galtier, cel care a precizat ca fostul stelist si-a castigat locul de titular. Nicolita nu a fost singurul roman care a punctat intr-un campionat strain la sfarsitul saptamanii trecute, Adrian Mutu, de doua ori, Razvan Cocis si Sergiu Radu trecandu-si si ei numele pe lista marcatorilor.

author avatar
Cristi Ionita
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger