AcasăSPORTInca un fotbalist roman isi iroseste talentul pe o plaja de fite

Inca un fotbalist roman isi iroseste talentul pe o plaja de fite

Sepsi a jucat impotriva lui Manchester United, in grupele UCL, iar acum se pregateste sa joace in Liga a doua (sursa foto: fanatik.ro)

La 19 ani, fundasul Laszlo Sepsi isi facea debutul la gruparea franceza Rennes si era vazut drept unul dintre cei mai promitatori tineri fotbalisti din Europa.

Sepsi a jucat impotriva lui Manchester United, in grupele UCL, iar acum se pregateste sa joace in Liga a doua (sursa foto: fanatik.ro)

Totusi, la nici opt ani de la acel moment, Sepsi este pe punctul sa faca un urias pas inapoi si sa se intoarca cu coada intre picioare in Liga a doua din Romania, la ASA Targu Mures. Sepsi ar urma sa fie imprumutat la Targu Mures de catre CFR Cluj, actuala sa echipa, oficialii CFR-ului, in frunte cu patronul Arpas Paszkany, nefiind multumiti de atitudinea jucatorului.

Dar pe Sepsi nici ca-l intereseaza. Fundasul tocmai a plecat intr-o vacanta de cinci stele in Cancun (Mexic), unde este alaturi de iubita sa, fotomodelul Sandra Bachici.

Conform exclusivtm.ro, Sandra era nemultumita ca a trebuit sa renunte la viata ei din Timisoara pentru a fi alaturi de fotbalist, la Cluj, iar Sepsi a imbunat-o cu o saptamana de vis ce l-a costat in jur de 7.000 de euro.

Sursa amintita precizeaza ca este foarte posibil ca Sepsi sa o ceara de nevasta pe Sandra, care a pozat de curand in Playboy.

Trecut pe la Rennes, Benfica Lisabona sau Racing Santander, Sepsi are si trei selectii la echipa nationala, dar nu a reusit vreodata sa-si puna total in valoare talentul, chiar daca presa franceza il compara pe vremuri cu brazilianul Roberto Carlos.

author avatar
Cristi Ionita
1.636 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger