AcasăSPORTÎncă un caz de coronavirus în fotbalul românesc. Confirmarea vine de la...

Încă un caz de coronavirus în fotbalul românesc. Confirmarea vine de la FRF

Încă un arbitru, al treilea, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, în urma testărilor efectuate în ultimele zile.

Un anunț în acest sens a venit, în această a treia zi a săptămânii, chiar din direcția Federației Române de Fotbal. Oficialii instituției conduse de către Răzvan Burleanu au transmis, într-un scurt comunicat, faptul că arbitrul în cauză – al cărui nume nu a fost făcut public – a fost retras de la delegări. Și că, totodată, „colegii săi cu care a intrat în contact în ultimele zile au intrat în izolare, urmând să se testeze din nou”.

Nu în ultimul rând, Federația amintește că arbitrii din lotul pentru Liga 1 și meciurile din play-off-ul Ligii 2 – 70 la număr – au făcut, de la începutul lunii iunie și până în prezent, trei teste.

În urmă cu doar câteva zile, respectiv pe 4 iulie, FRF anunța că un al doilea arbitru depistat cu noul coronavirus a fost retras de la delegări împreună cu toată brigada sa, iar ai săi colegi au intrat în izolare. DETALII AICI.

Până la acel moment, se aflase că atât magazinerul echipei Dinamo, cât și doi fotbaliști de la Concordia, dar și căpitanul de la FC Botoșani ar fi fost confirmați cu noul coronavirus.

sursa foto: frf.ro

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger