AcasăSPORTInca o semifinala romanesca la un Grand Slam?

Inca o semifinala romanesca la un Grand Slam?

Mergea si Tecau sunt in forma la US Open

La Wimbledon, in iulie, Florin Mergea si Horia Tecau se infruntau in cel mai asteptat meci de tenis al verii de catre romani.

Mergea si Tecau sunt in forma la US Open

Conationali si parteneri in echipa de dublu a Romaniei, cei doi au fost adversari pe iarba londoneza, acolo unde s-a impus Tecau. De altfel, constanteanul avea sa triumfe si in finala! Acum, Florin si Horia se pot intalni din nou la un turneu de Grand Slam. De data aceasta, pe hard-ul de la New York.
Luni noapte, Mergea si partenerul sau, indianul Rohan Bopanna, au dat de pamant cu perechea Daniel Nestor/ Edouard Roger-Vasselin, favoriti 9 la US Open, scor 6-7, 6-4, 6-3. In „sferturi” ii asteapta puternicul cuplu Robert Lindstedt/ Dominic Inglot. La cateva minute distanta dupa meciul lui Mergea a intrat in arena si Horia Tecau.

Tecau

Alaturi de Jean Julien Rojer, a castigat in doua seturi la echipa americana Eric Butorac/ Scott Lipsky (scor 7-6 , 7-5). In faza urmatoare, Tecau si Rojer vor intalni cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/ Nicolas Mahut, cap de serie numarul 12.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger