AcasăSPORTInca o lovitura marca Razvan Burleanu. L-a facut pe Sandu sa-si reduca...

Inca o lovitura marca Razvan Burleanu. L-a facut pe Sandu sa-si reduca din pretentii!

Dupa circa un sfert de secol de domnie, Mircea Sandu se desparte cu scandal de functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Sandu obtinuse, miercuri, functia de presedinte de onoare si un pachet de pensionare extrem de avantajos, spre disperarea celorlalti oameni implicati in fotbal.

Cel poreclit „Nasul” ar fi trebuit sa incaseze 75.000 de euro pe an, drept renta viagera, sa aiba un etaj din sediul FRF amenajat doar pentru el, sa aiba secretara, masina de serviciu, telefon de serviciu, operatii platite in strainatate, echipa de lucru platita din banii FRF etc.

In cele din urma, Razvan Burleanu, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a reusit o lovitura de imagine si l-a convins pe Mircea Sandu sa renunte la o sumedenie de facilitati.

Astfel, cei doi au iesit in public, joi, brat la brat si au anuntat ca au facut pace, dupa ce in campanie si-au aruncat cuvinte dure.

Sandu a precizat ca l-a acuzat pe Burleanu de mai multe chestii doar pentru ca favoritul sau era Gica Popescu si ca este convins ca Razvan Burleanu va sta cel putin trei mandate la conducerea FRF.

Sandu a acceptat o scadere a rentei viagere de la 75.000 de euro la 50.000 de euro si a renuntat la secreta, masina si echipa de lucru. Ba chiar a glumit precizand ca „acum sunt sanatos tun, va promit ca nu o sa am nevoie de operatii in strainatate pe banii Federatiei”.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristi Ionita
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger