AcasăSPORTInca o frumusete incinge atmosfera in vestiarul Barcelonei. Ea este iubita atacantului...

Inca o frumusete incinge atmosfera in vestiarul Barcelonei. Ea este iubita atacantului Alexis Sanchez! (FOTO)

Atacantul chilian Alexis Sanchez a fost atat de dicret in ceea ce priveste relatia pe care o are cu actrita Michelle Carvalho, incat s-a zvonit la un moment dat chiar ca fotbalistul ar fi homosexual.

Totusi, invitata la o prezentare de moda, frumoasa brazilianca nu s-a mai putut abtine si a dat detalii picante despre amorul nebun pe care il traieste de mai bine de patru luni cu jucatorul lui FC Barcelona.

Michelle sustine ca jucatorul este mai degraba timid si un profesionist desavarsit care vrea sa tina paparazzi departe pentru a-si vedea de activitatea fotbalistica.

De asemenea, Michelle povesteste ca relatia cu Alexis Sanchez a „obligat-o” sa petreaca mai mult timp la Barcelona, ea devenind chiar un fan inrait al echipei catalane.

Actrita anunta ca Alexis are sanse minime sa plece de la FC Barcelona in vara pentru ca este indragostit de oras si de echipa.

Alexis Sanchez a ajuns in urma cu aproape doi ani la FC Barcelona si are un procentaj bun in tricoul echipei catalane, 22 de goluri si 15 pase decisive in 78 de meciuri, desi lupta pentru un loc in formula de start a catalanilor este extrem de dura.

Inainte de a se cupla cu actrita Michelle Carvalho, Alexis Sanchez a mai fost combinat cu Faloon Larraguibel, Tamara Primus si Roxana Munoz, dar fiecare relatie s-a sfarsit rapid, de aici si semnele de intrebare in privina sexualitatii sale.

author avatar
Cristi Ionita
606 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger